ÜNİVERSİTEMİZDE JUDO DAN KURSU DÜZENLENDİ

Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığının 2024 yılı faaliyet programında yer alan 1. ve 2. Dan Siyah Kuşak Kurs ve Sınavı 25-28 Nisan tarihleri arasında üniversitemiz judo salonunda 28 kursiyerin katılımıyla tamamlandı. Kursun eğitmenliğini Eğitim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Önder KARAKOÇ, Osman GÖKCÜL ve Abdülkadir COŞKUN’nun yaptığı faaliyete Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Reşat KARTAL, Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin KAPLAN ve  İl Millî Eğitim Müdürü  Abdulkadir ALTAY katılarak kursiyerlere başarı dileklerinde bulundu.

MEM.jpeg

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024