YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜMÜZ PROF. DR. REŞAT KARTAL SPORDEK TOPLANTISINA KATILDI

Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi (SPORDEK) toplantısı 1-2 Mart 2024 tarihlerinde Ankara’da yapılmıştır. Toplantıya 78 Spor Bilimleri Fakültesi ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları Birliği (BESBİR) başkanı olarak Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Reşat KARTAL katıldı.
Toplantının birinci gününde 2024 YKS kılavuzunda yer alan Spor Bilimleri Fakülteleri ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu özel yetenek sınavının merkezi yerleştirilmesi ile ilgili kılavuz hazırlık çalışmalarına başlandı.
Toplantının ikinci gününde ise kılavuzun tamamlanması ile ilgili tüm detaylar dekanlar tarafından tartışıldı, oylandı, bazı maddeler karara bağlanarak imza altına alındı, bazı hususların ise YÖK ve ÖSYM’ ye sorulmak üzere karar alındı.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024