MÜDÜRLÜĞÜMÜZ JUDO TAKIMIMIZI AĞIRLADI

6-8 Şubat tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen Üniversiteler Arası Judo Türkiye Şampiyonası'nda Genel Klasman’da Üniversitemiz Kadınlar Judo Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu. Genel Klasman’da ise Erkek-Kadın tasnifinde Judo Takımımız Türkiye 3.lüğü elde etti.

Şampiyonada, Üniversitemizin Judo Takımı, bireyselde 16 madalya ve 4 kupa kazandı. Elde ettiğimiz bu başarılar neticesinde takımımız, Macaristan’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

 Müsabakalarda büyük başarı ortaya koyan takımda öğrencilerimiz; Ferdi müsabakalarda kadınlarda: 70 Kg. Judo Türkiye 2. olan İlayda Dindar Gümüş Madalya; (+)78 Kg. Judo Türkiye 1. olan İpek Sertel Altın Madalya; Açık Siklet Kadınlar Judo Türkiye 1. olan İpek Sertel Altın  Madalya; Kadınlar Genel Klasmanda Türkiye 1.lik Kupası, Kadınlar Judo Kata Şampiyonası’nda : İpek Sertel- İlayda Dindar Türkiye 1. olarak Altın Madalya ve 1.lik Kupası; Ferdi müsabakalarda Erkeklerde: 100 Kg da Judo Türkiye 3. olan İsa Taştan Bronz Madalya;  (+) 100 Kg. da Judo Türkiye 3. olan Yakuphan Baş Bronz Madalya; Açık Siklet Erkekler Judo Türkiye 3. olan Yakuphan Baş Bronz Madalya; Erkekler Judo Kata Şampiyonası’nda : Asım Bolat- Efe Batıkan Melikoğlu Türkiye 3. olarak Bronz Madalya ve 3.lük Kupası kazandılar. Takımlararası Yapılan Mix Takımda Türkiye 2. olarak Gümüş Madalya ve 2.lik Kupası alarak Üniversitemizi temsil ettiler.

Yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. Reşat KARTAL ve yüksekokul müdür yardımcılarımız Doç. Dr. Yunus GÜR ve Dr. Öğr. Üyesi M. Hakan MAYDA teknik kadro ve öğrencilerimizle bir araya gelerek başarılarını kutlamıştır. Yüksekokul olarak teknik direktör Prof. Dr. Önder KARAKOÇ'u ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024