KİLİS BELEDİYESPOR TEKNİK EKİBİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Şehrimizi bu yıl futbol branşında Bölgesel Amatör Ligte (BAL) temsil edecek olan Kilis Belediyespor'un Teknik Direktörü Mustafa ÖZER ve ekibi yüksekokulumuzu ziyaret etti.
Ziyarette spor ve bilimin öneminin yanı sıra Kilis Belediyespor ve yüksekokul arasında yapılabilecek olan işbirliklilerinin neler olabileceği konuşuldu.
Ziyaret sonunda Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Reşat KARTAL, Mustafa ÖZER ve ekibine ziyaretleri için teşekkür ederken, Kilis Belediyespor'a şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024