Yüksekokulumuzda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

2019 yılından beridir yüksekokul müdürlüğünü yürüten Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN yerini Doç. Dr. Fatih BEKTAŞ'a bıraktı.

Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN, yüksekokul müdürlüğü boyunca desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Sn. Prof. Dr. M. Doğan KARACOŞKUN'a teşekkürlerini iletirken, Doç. Dr. Fatih BEKTAŞ'a ise yeni görevinde başarılar dileyerek, yüksekokulun daha iyi noktalara gelmesi konusunda her türlü desteği vereceğini belirtti.

Doç. Dr. Fatih BEKTAŞ ise Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN'a görev süresi boyunca yüksekokula yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Çiçek takdimi sonrası tören son buldu.

Yüksekokul olarak Doç. Dr. Fatih BEKTAŞ'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Devirteslim

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2022