Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımız Büyük Başarı Elde Etti

Üniversitemiz kadın ve erkek voleybol takımları 13-17 Aralık 2021 tarihlerinde Kahramanmaraş’ta yapılan Üniversiteler Arası 2. Lig Voleybol Müsabakalarında üstün başarı yakaladı. Kadın voleybol takımımız tüm maçları hiç set vermeden kazanarak şampiyon oldu ve 1. Lig’e yükseldi. Erkek voleybol takımımız ise final maçına kadar hiç set vermeden oynadı. Finalde ise ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Yüksekokulumuza bu gururu tattırdıkları için başta voleybol takımlarımızı çalıştıran Dr. Öğr. Üyesi Yunus GÜR hocamıza ve bu başarıda büyük emekleri olan sporcularımıza Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamı diliyoruz.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2022