Öğrencimizden Tenis Branşında Ulusal Başarı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi 1. Sınıf Öğrencilerimizden Çare AKTAŞ Batman'da yapılan 2021 Doğu ve Güneydoğu Anadolu Takım Şampiyonasında Tenis Branşında 18 ilden katılım sağlanan turnuvada kadın sporcular kategorisinde 24 takım arasından 1.'lik derecesi elde ederek kendisinin ve üniversitemiz adına elde ettiği başarıdan ötürü Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN, sporcumuzu makamında ağırlayarak tebrik etti ve başarılarının devamı temennilerinde bulundu.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2022