Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

“30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu her yıl olduğu gibi bu yılda minnet ve gururla anarak, başta başkumandan Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu zaferde şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum ve Allah’tan rahmet diliyorum.  Nice zaferlere şahit olan bu aziz milletin aynı o zaman ki birlik ve beraberlik ruhuyla zor zamanlardan geçtiğimiz şu süreçte kenetlenerek Atamızın “İstikbal Göklerdedir” sözünü esas alarak her daim çalışarak daha ileri gitmesini temenni eder ve herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.