KİLİS GELENEKSEL HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜ VE KORONA VİRÜS İLE İLGİLİ PANEL DÜZENLENDİ

Geçmişten günümüze kadar uzanan Kilis Geleneksel Halk Oyunları Kültürünü Koruma ve Yaşatma konulu panel düzenlendi. Oturum Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal TAŞKIN’ın başkanlığında ve değerli konuşmacılarımız Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’ndan Sayın Öğr. Gör. Yılmaz KILINÇ ve Sayın Öğr. Gör. Cenk GÜLHAN’ın katılımlarıyla öğrencilerimize Kilis Geleneksel Halk Oyunları Kültürü ve Korona Virüs ile ilgili bilgiler aktarıldı. Panelistlere tek tek teşekkür eden Kilis 7 Aralık Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN, günün anısına plaket takdim etti. Ayrıca panelde korona virüsünden korunma yolları ile ilgili bilgiler de aktarıldı.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020