BAŞARILI SPORCULARIMIZA SAYIN REKTÖRÜMÜZDEN YEMEK ORGANİZASYONU

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN, 2019 – 2020 Öğretim Yılı Güz Döneminde sportif müsabakalarda başarılı olan sporcularımızı misafir etti. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN sporcularımızın başarılarından dolayı kendileri ile gurur duyduklarını üniversitenin ismini ulusal platformda duyurmalarının rol model açısından geriden gelecek öğrencilerin spora yönelmeleri açısından önemli olduğunu vurguladı. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN ayrıca Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda ki hocalara ve öğrencilere bu tür etkinliklerde her zaman destek olacaklarını belirtti. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN ’da Rektör Hocamızın bu nazik davetinden dolayı büyür bir onur yaşadıklarını belirterek, bu tür başarılarda  verilecek desteklerin en az başarı kadar önemli olduğunu belirtti ve bu konudaki desteklerinden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN ’a teşekkür etti.