TÜRK SPOR TEŞKİLAT YAPISI KONULU PANEL DÜZENLENDİ

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda Yaşam Boyu Spor Topluluğu tarafından ‘‘Türk Spor Teşkilat Yapısı’’ konulu panel Mühendislik Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi. Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve öğrencilerin bilgi birikimine katkı sağlayacağını söyledi.

Panele katılım sağlayan konuşmacılar; Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi ARKALTI ile Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Spor Şube Müdürü Öner Ökkeş BULDUM, Türk Spor Teşkilat Yapısı hakkında bilgiler verdiler.

Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Doç. Dr. Önder KARAKOÇ’ un yönettiği panelin bitiminde; Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN, Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi ARKALTI’ ya, Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal TAŞKIN ise Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Spor Şube Müdürü Öner Ökkeş BULDUM’ a plaket takdim ettiler.

Ayrıca panel konuşmalarından önce; Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN ve öğretim üyelerimiz ile birlikte Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi ARKALTI ve Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Spor Şube Müdürü Öner Ökkeş BULDUM, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 2.sınıf öğrencilerinin yaptıkları materyal sergisine de ziyarette bulundular.

Sportif etkinlik ve organizasyonlarda vermiş oldukları desteklerden dolayı Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN’a teşekkür edildi.