KUŞAK GÜREŞİ SPORCUMUZ TÜRKİYE 2.Sİ

Kuşak Güreşi Türkiye 2.si olan öğrencimizi BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN makamında kabul etti. 14-15 Aralık 2019 tarihlerinde Antalya Kemer’de yapılan Kuşak Güreşi Büyükler Türkiye Şampiyonasında mindere çıkan Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. sınıf öğrencimiz Mehmet TÜRKKAN çıktığı müsabakalarda başarı sergileyerek Türkiye 2.si olmuştur. BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN; Elde etmiş olduğu bu başarıdan dolayı Mehmet TÜRKKAN’ı tebrik etti ve başarılarının devamını dileyerek, sportif branşlara verdikleri desteklerden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN’a teşekkür etti.