KURAŞ BRANŞI SPORCUMUZ TÜRKİYE 2.Sİ

Kuraş Branşı Türkiye 2.si olan öğrencimizi BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN makamında kabul etti. 14-15 Aralık 2019 tarihlerinde Düzce’de yapılan Kuraş Büyükler Türkiye Şampiyonasında mindere çıkan Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 1. sınıf öğrencimiz Yusuf ÖZKAYA çıktığı müsabakalarda başarı göstererek Türkiye 2.si olmuştur. BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN; Elde etmiş olduğu bu başarıdan dolayı Yusuf ÖZKAYA’yı tebrik etti ve başarılarının devamını dileyerek, sportif branşlara verdikleri desteklerden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN’a teşekkür etti.