HENTBOL KIZ TAKIMIMIZ 2.LİG MÜSABAKALARINDA 3.OLDU

17-21 Aralık tarihleri arasında Üniversitelerarası Hentbol 2. Lig müsabakaları Nevşehir’de yapıldı. Kilis 7 Aralık Üniversitesi olarak takımımız göstermiş olduğu başarı ile turnuvada 3.lük elde etti.  Hentbol Kız Takımımızı, BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN makamında kabul etti. Elde etmiş oldukları bu başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti ve başarılarının giderek artacağını söyleyerek, sportif branşlara verdikleri desteklerden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN’a teşekkür etti.