BOCCE SPOR BRANŞI TANITIMI YAPILDI

Yüksekokulumuzun Beden Eğitimi ve Spor Bölümü dersi kapsamında yer alan Topluma Hizmet Uygulamaları etkinliği gerçekleştirildi. Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Berna KARAKOÇ ile birlikte Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri tarafından, Kilis Ekrem Çetin Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerine Bocce oyunu hakkında bilgiler verildi. Bu bilgiler doğrultusunda özel öğrencilere Bocce oyunu öğretildi. BESYO öğrencilerinin iş birliği ile özel öğrencilere Bocce spor branşı tanıtımı yapıldı.