SPORDA ÇOCUK İSTİSMARI VE KORUMA KONULU PANEL DÜZENLENDİ

Yüksekokulumuzda ‘‘Sporda Çocuk İstismarı ve Koruma’’ konulu panel Mühendislik Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN bu tür etkinliklerin sürekli devam edeceğini ve bu etkinliklerin öğrencilerin zihinsel gelişimleri açısından önemli olduğunu vurguladı.

Batman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan gelerek panelde konuşma yapan Dr. Öğr. Üyesi Erdal ÇETİN, Yaşam Boyu Spor Topluluğu’nun organize ettiği ‘’Sporda Çocuk İstismarı’’ ile ilgili konular hakkında bilgi verdi.

Dr. Öğr. Üyesi Übeyde GÜLNAR’ın yönettiği panelin bitiminde Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN’ın Dr. Öğr. Üyesi Erdal ÇETİN’e plaket vermesiyle sona erdi.