MİLLİ JUDOCUMUZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Türkiye Şampiyonu olan öğrencimizi BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN makamında kabul etti. 22-24 Kasım 2019 tarihlerinde Antalya Kemer'de yapılan Judo Süper Toto Süper Lig terfi müsabakalarında mindere çıkan Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 1.sınıf öğrencimiz Cihan Özkaya çıktığı tüm maçları kazanarak Türkiye Şampiyonu olmuştur. Elde etmiş olduğu bu başarıdan dolayı öğrencimiz Cihan Özkaya'ya ve onun bu okula kazandırılmasında emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Doç. Dr. Önder KARAKOÇ'a teşekkürlerini belirtti.