18-20 KASIM 2019 Tarihinde BESYO’ da BRONZ CANKURTARAN SERTİFİKA PROGRAMI TAMAMLANDI

Türkiye Sualtı Spor Federasyonu(TSSF) ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi işbirliği ile  öğrenci topluluklarından Yaşam Boyu Spor Topluluğu öncülüğünde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve S.K.S. Daire başkanlığı yüzme havuzunda teorik ve uygulamalı dersler verilerek  BRONZ  CANKURTARAN SERTİFİKA PROGRAMI yapılmıştır. 18-20 KASIM 2019 Tarihinde yapılan programda 22 kursiyer katılmış olup,20 kursiyer yapılan sınavlarda başarılı olarak sertifika almaya hak kazanmıştır. Beden eğitimi ve Spor Y.O Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN, Kilis ilimiz için önemli bir faaliyet olduğunu belirterek kurs planlamasında görev alan Yaşam Boyu Spor Topluluğu akademik danışmanı Doç.Dr. Önder KARAKOÇ ve Dr. Öğretim Üyesi Ubeyde GÜLNAR’a teşekkür etti. Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN ve üniversite yönetimimizin verdiği desteklerle akademik başarının yanı sıra,birim olarak bundan sonraki süreçte her türlü desteği vereceklerini ifade etti.