ANRTENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

BESYO Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN, 15 - 17 Kasım 2019 tarihleri arasında Isparta ilinde yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonasında 50 ve 100 metre serbest stilde Türkiye Şampiyonu olan Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencimiz Ertuğrul Nuri Cingisiz'i makamında kabul etti. Yapılan kısa sohbetin ardından Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN, Ertuğrul Nuri Cingisiz' e göstermiş olduğu üstün başarının göğsümüzü kabarttığını belirterek başarılarının devamını diledi ve birim olarak bundan sonraki süreçte her türlü desteği vereceklerini ifade etti.