KİLİS GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜNDEN BİRİMİMİZE ZİYARET

28 Ekim 2019 -  07 Kasım tarihleri arasında Üniversitemizde devam eden Judo I. Kademe Antrenörlük programı çerçevesinde, Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi ARKALTI birimimize ziyarette bulundular. Devam eden kurs hakkında bilgi alan Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi ARKALTI, kurum olarak üzerlerine düşen görevleri içtenlikle yapabileceklerini ve yardımda bulunacaklarını belirtti. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cengiz Taşkın ise, Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi ARKALTI’ na vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. Bu tür organizasyonlarda Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle işbirliği yapmanın Kilis ili için büyük önem taşıyacağını vurguladı.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020