TÜRKİYE JUDO FEDERASYONU BAŞKANLIĞINDAN BİRİMİMİZE ZİYARET

Üniversitemizin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığının işbirliği çerçevesinde açılması sağlanan Judo I. Kademe Antrenörlük kursuna istinaden Türkiye Judo Federasyon Eğitim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, verdikleri desteklerden dolayı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN’ a teşekkür nezaketinde bulundular ve plaket takdim ettiler.

BESYO Müdürü  Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN ise; bu plaketi tüm birim adına aldığını ve bu organizasyondaki desteklerinden dolayı Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Doç. Dr. Önder KARAKOÇ’ a ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN’ a teşekkürlerini iletti.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020