JUDO I. KADEME ANTRENÖRLÜK KURSU BAŞLADI

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığının işbirliğiyle organize edilen Judo I. Kademe Antrenörlük Kursu Üniversitemizin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonunda 3 eğitmen ve Ülkemizin dört bir yanından gelen 30 kursiyerin katılımıyla başladı. 28 Ekim 2019 tarihinde başlayan kursumuz 7 Kasım 2019 tarihine kadar devam edecektir.

BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN, kursumuzun açılmasını sağlayan ve verdiği desteklerden dolayı Türkiye Judo Federasyon Başkanı Sezer HUYSUZ’ a, Üniversitemiz bünyesinde kursun açılması adına gerekli çalışmaları yapan ve organize eden Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Doç. Dr. Önder KARAKOÇ’ a, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde yapılan etkinliklere desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN’ a teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020