SİYAH KUŞAK JUDO 1.DAN VE 2. DAN KURSU BAŞLADI

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİNDE  SİYAH KUŞAK JUDO 1.DAN VE 2. DAN KURSU BAŞLADI

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığının işbirliğiyle organize edilen I. ve II. Dan Siyah Kuşak Judo Kursu Üniversitemizin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonunda Ülkemizin dört bir yanından gelen 3 eğitmen ve 26 kursiyerin katılımıyla başladı.

Kurs sonunda başarılı olan kursiyerler, 28 Ekim-07 Kasım 2019 tarihleri arasında Üniversitemizin ev sahipliğinde açılması planlanan I. kademe Yardımcı Antrenörlük Judo Kursuna katılacaktır.

Siyah kuşak ve antrenörlük kurslarının üniversitemizin ev sahipliğinde açılmasını sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN'a Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığı tarafınca teşekkür edildi.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020