ETKİNLİK-Yüksekokulumuzda Oryantasyon Eğitimi Programı kapsamında etkinlik düzenlendi.

Oryantasyon Eğitimi Programı Etkinliği

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda 09.10.2019 Çarşamba günü Yüksekokulumuz tarafından Oryantasyon Eğitimi Programı düzenlendi.

Düzenlenen programa katılan Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Erdinç GÜLCÜ, öğrencilerimizin, tüm akademisyen hocalarımızdan yeterince faydalanmasının önemli olduğunu vurgulayarak 2019-2020 eğitim öğretim yılının tüm akademik personele ve öğrencilere hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini temenni etti.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN ise; Yüksekokulumuzdaki mevcut programlar, kontenjanlar ve tesisler hakkında önemli bilgiler verirken, öğrencilerin öğrenimleri süresince kendilerini bireysel yönden geliştirmelerinin üniversiteden mezun olduktan sonra kendilerine avantaj sağlayacağını ve kariyer anlamında sadece öğretmenlik mesleğini düşünmemeleri gerektiğini belirterek yüksekokulumuz bünyesindeki programların birçok iş alanına hitap ettiğini vurguladı ve tüm öğrencilerin 2019-2020 eğitim öğretim yılını kutladı.

Ayrıca Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN, Oryantasyon Eğitimi Programına katılan Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Erdinç GÜLCÜ’ye Yüksekokul müdürlüğü süresince vermiş olduğu destekten dolayı sonsuz teşekkürlerini sunarak günün anısına plaket takdim etti.

Düzenlenen program kapsamında bir araya gelen Yüksekokulumuz öğrencileriyle birçok eğlence türü etkinlikler de yapıldı.

Öğrencilerin oryantasyon eğitimi programı kapsamında gerçekleştirilen çuval yarışmasında erkeklerde Antrenörlük Bölümü öğrencisi Yusuf EKİNCİ, bayanlarda  Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Adile DURDU birinci oldu. Yumurta yarışmasında erkeklerde Antrenörlük Bölümü öğrencisi Mustafa AKKURT, bayanlarda Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Gülsüm UĞUR birinci oldu. Balon patlatma yarışmasında erkeklerde Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Abdulkadir GÜNEŞ, bayanlarda Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Gülsüm UĞUR birinci oldu. Suda elma yeme yarışmasında erkeklerde Antrenörlük Bölümü öğrencisi Yusuf EKİNCİ, bayanlarda Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Zeynep HELİN MAMAK birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller dağıtıldı.

Düzenlenen Oryantasyon Eğitimi Programı sayesinde öğrencilerin akademik ve idari personelle tanışma fırsatı bulması ve kendi aralarında kaynaşması sağlandı.