2019-2020 ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAV SONUÇLARI

Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Erkek Adayların Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Bayan Adayların Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü I. Öğretim Erkek Adayların Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü I. Öğretim Bayan Adayların Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü II. Öğretim Erkek Adayların Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü II. Öğretim Bayan Adayların Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Milli Sporcu Adayların Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Engelli Adayların Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Hentbol Branşı Erkek Adayların Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Hentbol Branşı Bayan Adayların Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Futbol Branşı Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Judo Branşı Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Halk Oyunları Branşı Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

NOT: Başvuru Sonucunda Doldurulamayan Kontenjanların, Diğer Kontenjanlara Aktarımı ile İlgili Sınav Üst Kurul Tutanağı İçin Tıklayınız.

NOT: Adayların Yerleştirme Puanlarının Hesaplanmasında 2018 Yılı Yerleşme Durumları ve Alan Çıkışlı Olup Olmadıkları da Dikkate Alınmıştır.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2019